Modern Tailor screenshot
Store RSS

Modern Tailor

Modern Tailor on pelkästään netissä toimiva räätäli joka valmistaa lähettämiesi mittojen mukaan tehdyn kauluspaidan, takin, housut tai koko puvun muutamassa viikossa. Kaupasta löytyy tuhansia kangas- ja värivaihtoehtoja. Tilaamasi vaatekappale on kustomoitavissa täydellisesi haluamaksesi.

Sivustolta löytyy selkeät ohjeet joiden avulla mittojen ottaminen onnistuu ensikertalaiseltakin. On suositeltavaa että otat mitat mieluummin jo olemassa olevasta paidasta kuin vartalosta. Koska ensimmäisen paidan saa käytännössä ilmaiseksi, voi mittoja hienosäätää seuraavaan tilaukseen mitään menettämättä.

Vaatteet valmistetaan aasiassa eikä tilausprosessissa ole yhtäkään välikättä. Tämä mahdollistaa todella edulliset hinnat ja laatu on vähintään samaa kuin suurimmassa osassa suomalaisia kivijalkaräätäleitä.

http://www.moderntailor.com/

Aktiiviset alennuskoodit

Total: 1
Seuraa linkkiä ja saat 20 dollarin arvoisen alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä. Ensitilaaja voi käyttää alennuksen $19.95 maksavaan näytepaitaan jolloin saat sen käytännössä... lisää ››

Tuoteryhmä:

Tuotteet: , , ,

Created:

Expires:

Epävarmat alennuskoodit

Total: 0

Alennuskoodeja ei löytynyt