Miten käytän alennuskoodeja?

Olemme tehneet kaikkemme AlennuskoodiX:ssä jotta ostokokemuksesi häiriintyisi mahdollisimman vähän ja rahan säästäminen olisi niin helppoa kuin vain mahdollista.

Alennuskoodien etsiminen

Helpoin tapa etsiä alennuskoodi haluamaasi kauppaan on syöttää kaupan nimi sivun ylälaidan haku-kenttään ja painaa Enteriä. Hakukone etsii AlennuskoodiX:n tietokannasta kaikki alennuskoodit ja tarjoukset jotka koskevat hakemaasi kauppaa. Tämän jälkeen voit valita listalta sinulle parhaiten sopivan ja aktivoida sen. Jos hakukone ei löydä mitään hakemallasi kaupan nimellä niin kannattaa ensimmäisenä tarkistaa haun kirjoituasu. Oikeat tarjoukset löytyvät parhaiten kun käytät hakuun vain kaupan nimeä, ei verkko-osoitetta. Jos etsit siis tarjousta esimerkiksi http://www.lemmikkipuoti.fi/ verkkokauppaan niin syötä hakukenttään vain sana ”lemmikkipuoti”.

Jos mitään ei vieläkään löydy niin näet kaikki kaupat joihin on olemassa tarjouksia Kaupat-sivulta.

Kolmas tapa selata tarjouksia on etsiä niitä tuote-kategorioittain tai tarkemmin halutun tuotteen perusteella. Tämä tapa on paras kun tiedät vasta minkä tuotteen haluat ostaa mutta etsit vielä kauppaa josta saat sen edullisimmin. Hintakilpailu verkkokauppojen kesken on nykyään todella aktiivista ja tarjoamamme alennuskoodi voi ratkaista vertailun selvästikin. Listan kaikista tuotekategorioista löydät Kategoriat-sivulta ja suosituimpia tuotteita näet sivun alalaidasta.

Tarjoustyypit

Tarjoukset on sivustolla jaettu kolmeen pääryhmään: alennuskoodit, alennuslinkit/tarjouskampanjat ja tulostettavat kupongit. Tunnistat alennuskoodit ”Näytä koodi” painikkeesta, alennuslinkit ”Hyödynnä nyt” painikkeesta ja tulostettavat kupongit  ”Tulosta alennuskuponki” painikkeesta.

Alennuskoodien käyttäminen

Kun olet löytänyt ostokseesi sopivan alennuskoodin niin saat sen hyödynnettyä yksinkertaisesti klikkaamalla ”Näytä koodi” painiketta. Olemme automatisoineet toimenpiteen niin että painikkeen klikkaaminen kopioi alennuskoodin leikepöydälle ja avaa samalla oikean kaupan nettisivun selaimeesi. Koodi lunastetaan yleensä kaupan ostoskorissa tai tilausprosessin viimeistelyvaiheessa. Kun löydät kaupan sivulta alennuskoodi-tekstikentän niin syötä siihen alennuskoodi klikkaamalla tekstikenttää hiiren oikealla napilla ja valitsemalla liitä (paste). Toinen vaihtoehto on klikata kaupassa alennuskoodi-kenttää ja painamalla näppäimistöltä ctrl + v (Windows) tai Command + v (Mac). Tekstikentän vieressä on yleensä painike josta koodi pitää vielä aktivoida. Tämän jälkeen koodin oikeuttama rahasumma tai prosenttiosuus vähennetään tilauksen loppusummasta ja voit siirtyä maksamaan tilauksen.

Jos koodin automaattinen liittäminen ei jostain syystä toimi niin voit aina palata AlennuskoodiX sivustolle klikkaamalla sen välilehteä selaimestasi ja tarkistaa koodin. Alennuslinkkien ja tarjouskampanjoiden aktivointi

Erilaisten tarjouskampanjoiden käyttäminen on jopa vielä helpompaa. Näiden hyödyntämiseksi et tarvitse minkäänlaista alennuskoodia. Riittää että klikkaat haluamasi tarjouksen vierestä ”Hyödynnä nyt” -painiketta. Tämä siirtää sinut automaattisesti oikean kaupan sivulle ja aktivoi samalla tarjouksen. Voit jatkaa tämän jälkeen kaupassa shoppailua normaalisti ja tarjous hyödynnetään kun maksat tilauksen. Joissain tapauksissa ”Hyödynnä nyt” painike vie valittuun kauppaan sivulle jossa sinulle annetaan lisäohjeita tarjouksen käyttämisestä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä että kauppias tarjoaa itse sillä hetkellä voimassa olevan parhaan alennuskoodin tai kertoo muita lisäohjeita tarjouksen aktivoimisesta.

Tulostettavien kuponkien käyttö

Tulostettavat alennuskupongit ovat alennuskoodeja jotka voit itse tulostaa ja käyttää fyysisessä kivijlkaliikkeessa. Kun löydät sinulle sopivan kupngin niin tulosta se painamalla ”Tulosta alennuskuponki” painiketta. Alennus hyödynnetään esittämällä kuponki vastaavassa liikkeessä.