Tietoa meistä

AlennuskoodiX esittely

AlennuskoodiX.com on palvelu josta saat näppärästi rahanarvoiset alennuskoodit niin suomalaisiin kuin ulkomaalaisiinkin verkkokauppoihin. Pääpaino on suomalaisilla kaupoilla ja ulkomaalaisista kaupoista ylläpitomme tarkistaa aina että toimitus suomeen on mahdollinen enne kuin koodi hyväksytään hakemistoomme.

Tietokantaamme täydennetään jatkuvasti ja kannustamme myös lukijoitamme sekä itse myyjiä lisäämään uusia alennuskoodeja. Kuka tahansa voi ilmoittaa alennuskoodin jota meiltä ei vielä löydy sivun ylälaidasta löytyvän ”Lisää alennuskoodi” linkin kautta. Alennuskoodin lisääminen hakemistoomme on TÄYSIN ILMAISTA joten se on verkkokauppiaille mainia tapa saada lisänäkyvyyttä niin hakukoneissa kuin AlennuskoodiX vierailijoiden keskuudessa.

Mainoslinkit

Osa AlennuskoodiX.com sivustolla olevista alennuslinkeistä on niinsanottuja kumppanuusmarkkinointilinkkejä. Tämä tarkoittaa että sivuston vierailija ohjataan valittuun verkkokauppaan mainosverkoston kautta ja selaimeen tallennetaan keksitiedosto tämän klikatessa kuvatunkaltaista linkkiä. Jos asiakas päättää hyödyntää alennuksen niin keksitiedoston avulla myynti tunnistetaan ja siitä välitetään pieni prosenttimääräinen palkkio AlennuskoodiX:lle. Palkkion maksaa kokonaisuudessaan verkkokauppias eli se ei vaikuta tuotteen hintaan. Tällä hetkellä AlennuskoodiX käyttää seuraavien verkostojen mainoslinkkejä: Shareasale, Affiliate Window, Tradetracker.